Festim Kryeziu rikthehet fuqishem!

Pas 12 muajve pauze eshte paraqitur ne ring me i fuqishem se kurre Boksieri Shqiptar nga Mleqani i Kosoves, Festim Kryeziu. Festimi sonte doli ne ring per nje duel 8 raundesh ne Greifswald te Gjermanise ku perball e kishte nje kundershtar nga Venezuela i cili jeton ne Meksikë.
Festimi tani eshte pjese e nje klubi te fuqishem gjerman dhe seshpejti do te lufon per nje titull nderkombtar!


Albanianboxing.com
06.03.2016