Nuri Seferi pranë një dueli të madh në Dhjetor

Kampioni i Evropës në kategorinë Cruiser Nuri Seferi në Dhjetor do të lufton ndaj një emri të madh të boksit botërorë, do të ketë një duel vëndimtar i cili mund ta kualifikon direkt për të luftuar për titullin e botës. Para disa javësh u caktua që Nuri Seferi të lufton me 31 Tetor në Gjermani, ndërkohë Seferi e kishte edhe një ofertë shumë interesante nga Franca, por plani ka ndryshuar për shkak të një dueli të madh në Dhjetor!


 

Read more: Nuri Seferi pranë një dueli të madh në Dhjetor

Gjergjaj me 4 Tetor lufton për titullin e parë!

Boksieri shqiptar i peshave te renda Arnold Gjergjaj me 4 Tetor do te lufton per titullin e pare ne karrieren e tij si profesionist! Gjergjaj do te lufton per titullin EE-EU te Federates EBU (Titull i shteteve jashte Bashkimit Evropian). Ky eshte nje titull i vogel nga Federata e mirenjohur EBU, por padyshim nje provoje e mire per boksierin shqiptar i cili ndeshet me boshnjakun Adnan Redzovic ne nje duel 12 raundesh. Deri tani as Gjergjaj as Redzovic nuk kane boksuar kurre me shume se 8 raunde!

 

Read more: Gjergjaj me 4 Tetor lufton për titullin e parë!

Besar Nimani e fiton edhe duelin Nr. 18

Boksieri nga Mitrovica, me vëndbanim në Bielefeld të Gjermanisë, Besar Nimani e ka zhvilluar mbrëmë në Halle (Westfalen) duelin e 18 profesionist dhe ka arritur të shenon fitore me KnockOut. Nimani luftoj ndaj hungarezit Ferenc Albert i cili i kishte 8 lufta (6 fitore, 2 humbje), dueli ishte e përcaktuar për 8 raunde.

 

Read more: Besar Nimani e fiton edhe duelin Nr. 18

Ranglista Shqiptare Gusht 2014

1. Haxhi Krasniqi (Junik)
2. Nuri Seferi (Gostivarë)
3. Festim Kryeziu (Mleqan)
4. Besar Nimani (Mitrovicë)
5. Arnold Gjergjaj (Gjakovë) 


 

Read more: Ranglista Shqiptare Gusht 2014