Ranglista Shqiptare Tetor 2014

1. Haxhi Krasniqi (Junik)
2. Nuri Seferi (Gostivarë)
3. Festim Kryeziu (Mleqan)
4. Arnold Gjergjaj (Gjakovë)
5. Besar Nimani (Mitrovicë)


 

Read more: Ranglista Shqiptare Tetor 2014

Gjergjaj e fiton titullin e parë

Arnold Gjergjaj e fiton titullin e parë! Titulli EBU-EE (një nëntitull i EBU-së që i përket shteteve që nuk janë në Bashkimin Europian) u bë mbrëmë pronë e boksierit shqiptar nga Gjakova e Kosovës Arnold Gjergjaj. Gjergjaj fitoj me KnockOut në raundin 9 ndaj boksierit boshnjak Adnan Redzovic (37 vjeqar nga Sarajeva).
 

Read more: Gjergjaj e fiton titullin e parë

Shala me 1 Nëntor në një kategori të re!

Boksieri shqiptar me vëndbanim në Austri Shpëtim Shala deri tani i ka zhvilluar 19 duele profesioniste dhe të gjitha në kategorinë gjysmë të rëndë 79 kg, kurse duelin e 20 do e mban si test në kategorinë super të mesme 76 kg. "Kam deshir te testoj vetveten në këtë kategori dhe nëse ndihem mirë besoj se do kaloj në super të mesmen", u shpreh Shala për AlbanianBoxing.com

Read more: Shala me 1 Nëntor në një kategori të re!

Keta lufton për një imazh të mirë të Bulqizës

Boksieri i kategorisë së mesme Gjetan Keta (31 vjeqar) duelin e radhës dhe mbrojtjen e titullit do e zhvillon në qytetin e lindjës së tij, në Bulqizë. Kundërshtari i Gjetanit do të jetë Marat Khuzeev nga Rusia (me 30 ndeshje ne boksin profesionist). Ky duel do të mbahet me 18 Tetor në qytetitn e Bulqizës.


 

Read more: Keta lufton për një imazh të mirë të Bulqizës