9 VITE Albanian Boxing

Sot AlbanianBoxing.com I BËRI PLOT 9 VITE. Boksi Profesionist Shqiptar në këtë periudhë të gjatë ka shenuar suksese të mëdha dhe ne, me krenari mund të themi se jemi pjesë e këtyre arritjeve (sëpaku) të disa Boksierëve Shqiptar. AlbanianBoxing pasqyron dhe unifikon Boksierët që janë dhe që e quajn vetën Shqiptar kudo në botë. Duke pasur parasysh se djelmoshat tanë të Ringut mbi 95% luftojnë jasht trevave shqiptare, kemi qenë edhe ne, në kohen dhe në vëndin e duhur.

Read more: 9 VITE Albanian Boxing

Shala kalon me sukses në peshen super te mesme

Boksieri nga Peja Shpëtim Shala mbrëmë e ka zhvilluar duelin e parë në kategorinë super të mesme dhe ka patur sukses. Shala e mposhti kundërshtarin hungarez Norbert Szekeres bindshëm me poena në një luftë 8 raundshe në vëndbanimin e tij, në Vjenë të Austrisë.

Read more: Shala kalon me sukses në peshen super te mesme

15 Nëntor: Dardan Zenunaj vs. Karim Chakim

Boksieri i kategorisë "Super Featherweight" shqiptar Dardan Zenunaj do të rikthehet në ring me 15 Nëntor 2014. Zenunaj ka 10 muaj që nuk ka boksuar, por në rast fitorje me 15 Nëntor çdo gjë do të zbukuronte rekordin e tij! Në duelin e 11 profesionist Zenunaj lufton për titullin WBA Internacional ndaj francezit Karim Chakim.

 

Read more: 15 Nëntor: Dardan Zenunaj vs. Karim Chakim

Keta triumfon në Bulqizë

Mike Gjetan Keta të Shtunen fitoj me KO në raundin 3 ndaj rusit Khuzeev në Bulqizë të Shqiperise në një Eveniment madheshtor të organizuar nga Ismail Keta. Gjetani e mbrojti keshtu titullin WBC Euro-Aziatik në kategorine e mesme për herë të parë dhe e shenoi fitoren Nr.
 

Read more: Keta triumfon në Bulqizë