LEGJENDAT

Redaksia e AlbanianBoxing.com prezanton edhe ish-boksierët shqiptarë më të njohur të të gjitha kohërave "LEGJENDAT" siç i quajmë ne - të cilët boksuan si amator në mbarë botën. Brenda një kohe 3 mujore ia arritëm që ti vizitojmë shumë ish-boksier në Kosovë dhe të grumbullojmë materiale të ndryshme për ata - e gjithë kjo është EKSKLUZIVE për vizitorët tanë dhe për Internetin sepse AlbanianBoxing.com është Faqja e parë në Botë që e publikon një matërial të tillë.

Çdo kopje e matërialëve (shkrimore & filmore) në këtë Faqe është e ndaluar dhe denohet në bazë të ligjit gjermanë dhe kosovarë. Të drejtat tona janë të mbrojtura në të gjitha trojet shqiptare por edhe në Gjermani, Zvicër dhe USA.


Lexoni Historinë e Legjendave Shqiptare të Boksit:

 

Besim Kabashi

Lah Nimani

Xhevdet Peci

Aziz Salihu

Mehmet Bogujevci

Bajram Hashani

Afrim Majanci

Nazif Gashi

Fatmir Makolli

Muharrem Gjocaj