Articles

Emri: Arnold Gjergjaj
Datëlindja: 08.10.1984
Vëndlindja: Gjakovë, Kosovë
Vëndbanimi: Pratteln, Zvicër
Profesionist prej: 29.08.2009
Trajnier: Angelo Gallina
Rekordi: 20 Fitore, 14 KO
Gjithsejt: 20 Lufta
Arnold Gjergjaj është i lindur në Gjakovë të Kosovës, fëmijërinë e tij a kaloj në atëdhe ndërsa karrieren e boksit e ka filluar në Zvicër, atje ku jeton edhe sot.

Gjergjaj ka patur një karrierë të bujshme amatore në kategorinë super të rëndë në Zvicër, ai ka qenë disa here kampion i Zvicres dhe ka fituar shumë turne ndërkombëtare. Me 29 Gusht 2009 Gjergjaj e ka zhvilluar duelin e parë në boksin profesionist dhe e ka fituar atë me KO në raundin 2. Në Zvicër dhe në trojet Shqiptare Gjergjaj është aktualisht boksieri më i suksesshëm në peshat e rënda.