33 Video me Boks Shqiptar dhe Internacional

Krahas Video Kanalit Shqiptar kemi menduar të krijojmë edhe një Videokanal Internacional ku i kemi publikuar 33 Video, ndër ato ka edhe Video me Boksier shqiptar, por patjeter yjet të mëdhej të boksit botërorë, siq janë Felix Sturm, Wladimir Klitschko, Manuel Charr etj. Kliko KËTU për të kaluar tek ky Video Channel.