Samuel Peter: fitore e pa merituar

Samuel Peter e fitoj titullin interim të WBC-es kunder Amerikanit Jameel McCline duke u perpjekur disa here me dyshemen dhe ne fund e nxori fitoren skandale me poena.

Read more: Samuel Peter: fitore e pa merituar

Sulltan Ibragimov fiton Holyfield-in

Kampioni në fuqi i versionit WBO-së, Sulltan Ibragimov 21-0-1 (17 KO) mbrojti titullin kundër legjendës Evander Holyfield 42-8-2 (27 KO). Dueli u zhvillua në kryqytetin rus, Moscow.

Read more: Sulltan Ibragimov fiton Holyfield-in

Lajme nga boksi ndërkombtar

Ish-kampioni i botës, 44 vjeqari i botës Evander Holyfield 42-8-2 (27 KO) i cili ka për qëllim të bëhet edhe një herë kampion i botës, edhe një herë tregoi superiotetin e tij duke fituar po ashtu Amerikanin e shtyrë në moshë 41 vjeqarin Lou Savarese 46-7-0 (38 KO) duke i dhënë dy knock down e fiton  me vendim unanim të gjyqëtarëve.

Read more: Lajme nga boksi ndërkombtar

Kush është Ruslan Chagaev?

Disa ditë na ndajnë nga dueli Chagaev - Skelton që do të takohen të Shtunën në Burg-Wechter në Düsseldorf të Gjermanisë. Kjo do të jetë mbrojtja e parë e titullit për kampionin në fuqi të versionit WBA, Ruslan Chagaev.

Read more: Kush është Ruslan Chagaev?

Oleg Maskaev dhe Samuel Peter

Oleg Maskaev - The Big "O" 34-5-0 (26 KO) dhe Samuel Peter - "Nightmare" 28-1-0 (22 KO) janë prezantuar edhe zyrtarisht para gazetarëve. Të dy boksieret ishin mjaft optimist dhe në deklaratat e tyre të dy dhanë fjalë të mëdha. Për kampionin Maskaev kjo do të jetë mbrojtja e dytë.

Read more: Oleg Maskaev dhe Samuel Peter