Armand Cullhaj vs. Vusav Aliyev në Azerbaixhan

Boksieri 23 vjeqar nga Tirana Armand Cullhaj do të lufton për herë të parë në një shtet të Azisë. Cullhaj me 14 Dhjetor do të ndeshet në Gabala (Azerbaixhan) ndaj vendasti Vusav Aliyev. Kundershtari Aliyev është 31 vjeqar dhe e ka një rekord prej 12 fitoreve në 12 duele (5 me KnockOut), ndërsa Cullhaj është me 21 duele, 15 fitore, 3 humbje dhe 3 barazime shumë më i sprovuar në ringun profesionist.

Dueli Cullhaj vs. Aliyev është i caktuar për 6 raunde sipas Boxrec.com ku rënditjen të dy boksierët e kan të ngjajshme.

Në bazë të statistikave dhe moshës së re Cullhaj është favorit i kësaj luft, mirëpo lufton në vënd të huaj andaj e ka të vështirë me fitu me poena, një fitore me KnockOut kishte me qen mënyra më e mira për boksierin shqiptar Armand Cullhaj.


AlbanianBoxing.com
10.12.2013