Dobroshi fitore me KO

Dobroshi ne luften e pare per klubin e tij te ri Universum Box-Promotion me 28 Prill ne Oberhausen te Gjermanise e tregoj talentin e tij duke e Knock-Out-uar rivalin e tij nga sllovakia ne raundin 4. Pas dy viteve pauze per shkak te lendimit te dores se majte u paraqit ne nje menyre fenomenale me nje teknike shume te persosur.

 

Goditjet me te fuqishmet te tij vinin nga dora e majte pa u hetuar fare dhe qellonin direkt nofullen e kundershtarit i cili disa here i mori ato goditje dhe ne raundin 4 gjygjtari u detyrua ta numroje sllovkaun, pasi qe e lejoj luften nuk kaluan shume qaste dhe e perfundoje kete duel te pa barabarte edhe per mos ta rrezikuar shendetin e kundershtarin Remen. Dobroshi si gjithmone edhe kesaj radhe u paraqit ne Ring me ngjyrat kombetare ne ndrresat e tij.

Albanian-Boxing.com
29.04.2007