Faruk (Frank) Shabani të Dielen Live në Eurosport

Klubi Sauerland Box-Promotion ka njoftuar se boksieri i tyre Faruk Shabani, të Dielen me 12 Gusht do të paraqitet për herë të parë LIVE në Television.

Read more: Faruk (Frank) Shabani të Dielen Live në Eurosport

Haxhi Krasniqi vetëm edhe 1 luftë pranë sfidës se madhe

Djaloshi 19-vjeçar nga Juniku - kusheriri i Luan Krasniqit i cili poashtu jeton dhe bokson në Gjermani është vetëm 2 ditë pranë luftës se tij te ardhshme e cila zhvillohet me 16.06.2007 në Augsburg (Gjermani) kundër të pa njohurit Miroslav Cacha.

Read more: Haxhi Krasniqi vetëm edhe 1 luftë pranë sfidës se madhe

Elvir Muriqi i 12-ti në WBC

Edhe pse ka zhvilluar vetem një luftë këtë vit Elvir Muriqi për çdo ditë konsiderohet si sfiduesi më i madh i të gjithë kampionëve botërorë në kategorinë gjysmë të rënd.

Read more: Elvir Muriqi i 12-ti në WBC

Info nga boksi Shqiptarë

Luan Krasniqi është rikthyer nga pushimi një mujor nga Fllorida e SHBA-së dhe ende nuk ka definuar se a do të vazhdon të boksoj apo do të tërhiqet përfundimisht nga boksi.

Read more: Info nga boksi Shqiptarë

Faruk Shabani fiton me KO

Perspektiva e boksit Shqiptar Faruk Shabani tregoi edhe një herë talentin e tij. Ai këtë e dëshmoi kundër Kroatit Mario Katic.

Read more: Faruk Shabani fiton me KO