Muriqi: “Kam gjithçka që duhet për të fituar”

Boksieri shqiptar i kategorisë gjysmë të rëndë Elvir “Kosova Kid” Muriqi (34 fitore, 3 humbje) është duke vazhduar fazën përgatitore që dy javë në Pocono Mountains përpara duelit për titullin e kampionit të botës në versionin IBO përballë ish-kampionit Antonio “Magic Man” Tarver (24 fitore, 4 humbje).

Read more: Muriqi: “Kam gjithçka që duhet për të fituar”

Krasniqi - Dimitrenko me 8 Mars 2008?

Njeri nder boksieret me te rankuar dhe që cilësohet si pasardhës i vëllezerve Klitschko, Alexander Dimitrenko ka ndrruar nënshtetesinë e vendlindes Ukrainase në atë Serbe. Arsye sipas tij është se e fejuara e tij është nga Serbia, por njëherit edhe pretendon të fiton Luan Krasniqin që është Shqiptar dhe me këtë dëshiron t`a provokon Krasniqin.

Read more: Krasniqi - Dimitrenko me 8 Mars 2008?

Luan Krasniqi nuk ka forcë t`a shikoj videoinçizimin e humbjes

Kanë kaluar tre javë nga humbja e Luan Krasniqit dhe boksieri kosovar nuk po arrin t`a shikoj gjirimin e luftës e asaj nate kur humbi nga amerikani Tony Thompson.

Read more: Luan Krasniqi nuk ka forcë t`a shikoj videoinçizimin e humbjes

Lah Nimani

Lah Nimani lindi me 15 Shtator 1939 në fshatin Kostërc, Skenderaj. Shkollën fillore e kreu në vendlindje ndërsa atë të mesme në Prishtinë (Shkolla normale) për të vazhduar studimet në Beograd (Fakuleti i Edukatës Fizike).

Read more: Lah Nimani

Krasniqi u dërmua në round të 5-të

Luan Krasniqi nuk arriti të realizoj ëndrën e tij që t`a sfidoj titullin botërorë për herë të dytë. Si duket mosha e bëri te veten dhe Luani nuk arriti ta zbatoj atë që e kishte menduar më parë.

Read more: Krasniqi u dërmua në round të 5-të