Holyfield kërkon Tyson-in prap

Para 11 viteve Mike Tyson kishte kafshuar veshin e Holyfield-it në raundin e tretë dhe i kishte shkaktuar një dëm të madhë, kështu që Tyson u diskualifikua dhe humbi dy herë radhazi nga shtetasi i Georgia-s të SHBA-ve. Atëherë Holyfield kishte deklaruar se nuk do të boksonte më kurrë kundër "psikopatit" Tyson por ja siç erdhi koha dhe ky kërkon prap të luftoj kundër "psikopatit"

Read more: Holyfield kërkon Tyson-in prap

Shabani korri fitore edhe në Portugali

Faruk Shabani në mbrëmjen e se Dielës në Porto të Portugalis shenoj fitoren e 8 në luften e 8 profesioniste duke e mëposhtur spanjollin David Racaj-Fernandez.

Read more: Shabani korri fitore edhe në Portugali

Nuri Seferi - Grigory Drozd me 15 Shtator?

Lufta mes Nuri Seferi - Lubos Suda e paraparë të zhvillohet me 11 Shtator në Pragë të Çekisë për IBF Intercontinental Cruserweight titull është anulaur.

Read more: Nuri Seferi - Grigory Drozd me 15 Shtator?

Princi Shqiptarë triumfoj në Halle

Petrit PRINCE Dobroshi e fitoj edhe duelin e 6-te profesionist. Mposthi hungarezin bindshem mbi 4 raunde, fitoj secilin raund dhe zhvilloj nje lufte shume argtuese per shikuesit e flakt te boksit ne Halle te Gjermanise lindore.

Read more: Princi Shqiptarë triumfoj në Halle

Ndërrohet kundërshtari i NURI SEFERIT

Emri i kundershtarit te Nuri Seferit serish u nderrua, Nuriu na informoj personalisht se me 15 Shtator ne Rostock - Gjermani do te ndeshet tani me 26 vjeçarin nga Rusia, Alexander Alexeev.

Kjo u be e ditur pasi qe klubi Gjerman Universum Box-Promotion perfundimisht e caktoj Alexeev si kundershtar te Shqiptarit Nuri Seferi.

Read more: Ndërrohet kundërshtari i NURI SEFERIT