Thompson 10kg më i rënd se Krasniqi

Vetëm nje ditë para luftes eliminatore u shpallen rezultatet nga peshat zyrtare të atletëve të mbrëmjes se 14. Korrikut në Hotel Kampinski - Hamburg. Gjithsejt 4 luftra janë të parapara në kategorinë e rënd kurse 4 në peshat me të ulta.

Read more: Thompson 10kg më i rënd se Krasniqi

Skandal: Xhavit Bajramit i shkaktohet humbje e padrejtë në Rusi

Kikboksieri shtatlartë Shqiptarë Xhavit Bajrami me 30.11.2007 luftoj në Rusi kundër vëndasit Alexander Ustinov për parakualifikimet e turnirit K-1 2008 dhe tregoj luftë të madhe pranë popullit rus dhe vet Presidentit Putin i cili ka hapur fushaten zgjedhore në Rusi.

Read more: Skandal: Xhavit Bajramit i shkaktohet humbje e padrejtë në Rusi

Webfaqja jonë sulmohet nga Hakerat!

WebFaqja e boksit profesionist Shqiptarë AlbanianBoxing.com ditëve të fundit u sulmua disa here nga hakerat Shqiptarë të cilët deshirojnë ta domtojnë ketë projekt shumë të rëndesishëm për prezantimin e sportit Shqiptarë në mbar botën.

 

Read more: Webfaqja jonë sulmohet nga Hakerat!

Tefik Bajrami fiton Gjermanin Nico Fischer

Në mbrëmjen e organizuar nga vet vëllezerit Bajrami në Lucern të Zvicrës, fitoj meqin kryesor Tefik Bajrami kundër Nico Fischer nga Gjermania.

Read more: Tefik Bajrami fiton Gjermanin Nico Fischer

Seferi lendohet gjat stërvitjeve

Nuri Seferi ka pësuar një lendim në muskul të këmbes se djathë gjatë stërvitjeve për luften e caktuar të 15. Shtatorit kundër rusit Alexander Alexeev dhe e anuloj ketë dyluftim për titullin WBO-Intercontinental.

Read more: Seferi lendohet gjat stërvitjeve