Faruk (Frank) Shabani ne Ring me 21 Korrik

Prishtinasi Faruk Shabani i njohur ne Gjermani me emrin Frank Shabani zhvillon luften e 7-te profesioniste me 21 Korrik ne Eddersheim, Gjermani.

Read more: Faruk (Frank) Shabani ne Ring me 21 Korrik

Ervis Jegeni dhe Haxhi Krasniqi fitojnë dyluftimet

Dy bokierët me të ri Shqiptarë fituan sfidat e tyre ne ketë fundjavë. Ervis Jegeni (21 vjetë) me KO në raundin 4, kurse Haxhi Krasniqi (19 vjetë) me poena në 4 raunde.

Read more: Ervis Jegeni dhe Haxhi Krasniqi fitojnë dyluftimet

Lista e Boksierëve dhe Kikboksierëve Profesionistë Shqiptarë

Boksieret profesionist jane: Luan Krasniqi, Elvir Muriqi, Nuri Seferi, Sefer Seferi, Haxhi Krasniqi, Faruk Shabani apo Frank Shabani, Petrit Dobroshi apo Patrick Dobroschi, Ervis Jegeni

Read more: Lista e Boksierëve dhe Kikboksierëve Profesionistë Shqiptarë

Muriqi - Tarver me 9 Qershor!

Elvir Muriqi do të kthehet në ring me 9 Qershor pikërisht me yllin e filmit Rocky VI, Antonio Tarver lajmëron promoteri i tij Joe DeGuardia ."

Read more: Muriqi - Tarver me 9 Qershor!

Sondazh: Muriqi do fiton me KO

Nëse vizitoret tanë kanë votuar me të drejtë, atëhere Pejani Elvir Muriqi i cili jeton në NewYork do ta fiton luften e jetës kundër "Magic Man" Antonio Tarver.

Read more: Sondazh: Muriqi do fiton me KO