Analizë apo Kritkë : Luani ka mundur të bëjë ma shumë

Luan Krasniqi humbi rrastin që të sfidoj edhe një herë titullin e kampionit botërorë. Nata e 14 Korrikut mbetet ende e dhimshme dhe e plag për çdo Shqiptar.

Read more: Analizë apo Kritkë : Luani ka mundur të bëjë ma shumë

Luani apo Tigri?

Luan Krasniqi të Shtunën me 14. Korrik do ti përballet në Ring "Tigrit" Tony Thompson, një bokiser Amerikan i cili godit me dorë të majt pra është si kundershtarë shumë i pa përshtatshëm për Krasniqin i cili bokson në anen e majt por godit me te djathten.

Read more: Luani apo Tigri?

Kikboks: Arben Dajaku lufton per titullin Europian!

Me 14 Korrik 07 fluturojme ne drejtim te Stambollit ne Turqi ku nje kikboxier Shqiptar profesionist (ketu ne foto) shume i talentuar po akoma i pa njohur do lufton per titullin e Europes ne kategorine 78,1 kg kunder kampionit te Turqise Akin Yetekin.

Read more: Kikboks: Arben Dajaku lufton per titullin Europian!

Haxhi Krasniqi dëshmoi talentin e tij kundër BUTLER

Haxhi Krasniqi mposhti amerikanin Berry Butler ne nje lufte 6-raundeshe me poena dhe me kete e deshmoi cilesin dhe talentin e tij si boksier profesionist. Krasniqi eshte 19-vjeçar por ja arriti qe ta mposht 36-vjeçarin Butler i cili ne karrieren e tij profesioniste ka boksuar edhe kampion bote siç eshte Antonio Tarver (ish kundershtari i Elvir Muriqit).

Read more: Haxhi Krasniqi dëshmoi talentin e tij kundër BUTLER

7. Korrik: Haxhi Kransiqi vs. Berry Butler

Mbetën vetëm 4 ditë pranë luftës më te rëndesishme për Haxhi Krasniqin. Kjo luftë zhvillohet të Shtunën me 7. Korrik në parameqin e luftës KLITSCHKO vs. BERWSTER II në Gjermani. Haxhi Krasniqi deri tani u paraqit 18 here në ringun profesionist ku 16 here doli fitues.

Read more: 7. Korrik: Haxhi Kransiqi vs. Berry Butler